03 Aralık 2022 Etkinlikleri

30 Mart 2022 Etkinlikleri

30.03.2022— Azerbaycan Siber Güvenlik Platformu (Kiber Tehlikesizlik Platforması – KiberKafe) topluluğu tarafından düzenlenen “Siber Güvenlik Etkinliği” kapsamında katılım sağlayan platform öğrencilerine yönelik “Siber Güvenlik Anlayışı, Sosyal Medya Güvenliği, Saldırı ve Savunma Stratejileri” webinarı

15 Şubat 2022 Etkinlikleri

4-5-6 Mayıs 2021 Etkinlikleri

1 Mart 2021 Etkinlikleri

19 Şubat 2021 Etkinlikleri

11 Şubat 2021 Etkinlikleri

2021 Etkinlikleri

Günümüzde COVİD-19 pandemisi sebebiyle birçok firmanın uzaktan çalışma şeklini benimsemesi uzaktan online eğitimleri de beraberinde getirdi. Burada biz de kendi bünyemizde veya çevrede yapılan etkinlikleri yayınlamayı düşündük.

Bildirim almak için web sitemizin mail listesine “abone ol” kısmından kayıt olabilir,

Yayınlanmasını istediğiniz eğitim etkinlikleri ve bilgilerini admin@turksiberbirligi.com mail adresime gönderebilirsiniz.

Bizden haber almak için t.me/turksiberbirligi Telegram kanalına katılabilirsiniz.

GÜNCEL ETKİNLİKLER

Bilişim Adası Büyük Kamp Etkinliği – Şubat 2021

Türk Siber Birliği olarak bizimde etkinlik içinde yer aldığımız @bilisimadasi Büyük Kamp başvuruları başladı.

SİZDE BU SERÜVENDE YERİNİZİ ALMAK İÇİN BAŞVURU LİNKİNDE Kİ BİLGİLERİ DOLDURARAK KATILABİLİRSİNİZ.

✔️ ONLINE EĞİTİMLER, SERTİFİKALAR BÜYÜK ÇEKİLİŞLER VE YARIŞMALARLA ŞUBAT AYINI DOLU DOLU GEÇİRECEKSİNİZ…

✔️ KAYIT LİNKİ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpFsc4SeTtuI75Yg6_mOVVRZWpqxOfe7Ycu3o46z3Msld2sw/viewform

Bissatek Danışmanlık – Kariyer Girişimciliği Webinarı – 30 Ocak 2021

BİSSATEK DANIŞMANLIK DUYURUSUDUR ALINTILANAN METİN =

“#bissatek danismanlik olarak #is DÜNYASININ GELECEĞİNDE YER ALMAK İÇİN, ” #kariyer #girişimcilik ” konuşacağız.

Kariyer Girişimciliği en basit tanımı ile bireyin ihtiyaçlarını, eksikliklerini iyi bir şekilde analiz edip, bu durumlara çözüm üretecek fikirleri gerçeğe dönüştürme eylemidir. Kariyer girişimcilerinin sahip oldukları nitelikler arasında, kendine #güven duyma, analiz yeteneği, yapılan hataları kabul edebilme, açık fikirlilik, yaratıcı olma, öngörü yeteneği gibi özellikler bulunuyor. Bu tür ve bunlara benzer özellikleri kendinde bulunduran bir kişi, kariyer girişimciliği sürecini #başarı ile geçirebilmek için gereken ön koşulu gerçekleştirmiş olur.

Fakat kariyer girişimciliğine başlamak için tabii ki sadece bu tür özellikler yeterli olmayacak. Bunun için öncelikle bireyin kendini iyi tanıması gerekiyor. Kendini #keşfet miş olması gerekiyor. #başarı lı bir kariyer girişimcisi olmak için #tercih edeceğiniz yolu dikkatli seçmeniz gerekiyor. Bunu yaparken de kullanılacak #strateji , yöntem, #düşünce ve uygulama konularını #iyi değerlendirilmelidir.

Kariyer girişimcisi olmak için;

✔️Analiz Yapın

✔️Araştırma Yapın

✔️Strateji Geliştirin

✔️İnovatif Düşünün

✔️Yeniliğe Açık Olun

✔️Gerçekçi Bir Plana Göre İlerleyin

✔️Sermayenizi Yani Zamanınızı

Doğru Kullanın

✔️Yöntem ve Stratejinin Uygulanabilirliğine Dikkat Edin

✔️Tecrübeli Olduğunuz veya Tecrübe Edinebileceğiniz Alanlara Yönelin

Seminer Bilgileri:

Tarih:       30 Ocak 2021

Gün:        Cumartesi

Saat:        20:00 – 21:45

Platform: Zoom Webinar

email:       seminer@bissatek.com

web:         www.bissatek.com

Kayıt linki : https://forms.gle/23fuorNa1rzgQj7s6

Not: Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır.

KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Nedir? – 23 Ocak 2021

Herkesi KVKK konusunda aydınlatma sağlayacak bir etkinliğe davet ediyoruz.⚠️⬇️
✔️ Türk Siber Birliği ve Bissatek Eğitim ve danışmanlık hizmetleri işbirliği altında Sn. Bahadır Güngör’ ün etkili sunumu ile ” KVKK (Kişisel Verilerin Koruması Kanunu) nedir ?” Üzerine 23 Ocak 2021 günü yapılacak toplantıda görüşmek üzere 🖐️💪
✔️ Sosyal Medya Hesapları :@turksiberbirligii @gngrbahadir @bilisimadasi @bilisimcikiz @siberavci @bissatekdanismanlik