Türkiye Teknoloji Yüzyılında Siber Güvenlik alanında icra edilecek web seminerleri kaçırma! 2024’e yeni bir deneyimle başla!

Türkiye Teknoloji Yüzyılında Siber Güvenlik alanında aldığın eğitimler ile portföyünü güçlendir kariyerine bir adım daha yaklaş!

Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100’üncü yılında yepyeni bir etkinlik ile karşınızdayız 🎉☺

Türk Siber Birliği olarak Türkiye’de siber güvenlik ekosistemine katkıda bulunmak, siber güvenlik farkındalığını arttırmak ve toplumsal fayda sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapıyor ve aynı doğrultuda bir çok ücretsiz eğitimler yapıyoruz.

Bu kapsamda gerek Siber Güvenliği eğitim-öğretimde bizzat tatbik eden gerekse de sektörün içinden bir çok değerli isim, akademisyen ve alanında uzman konuşmacıların yer alacağı “TSB – Türkiye Teknoloji Yüzyılında Siber Güvenlik Etkinlikleri” online etkinliğine (webinar) davetlisiniz.😎💯🌐

Halen planlama ve konuşmacı daveti koordinasyon aşamasında olup;
📌Planlanan etkinlik tarihi 🗓 20 Aralık 2023- 11 Ocak 2024 olacaktır.

📌Etkinlik yayın platformu 🖥 Türk Siber Birliği YouTube kanalıdır.

📌Etkinlik boyunca devam edecek katılımcılara Katılım Belgesi 🗂, tüm etkinlikleri takip eden 👈ve etkinlik sonunda yapılacak sınava katılarak başarılı olanlara Başarı belgesi 🎓 verilecektir 🎉☺. (Katılım ve Başarı sertifikası için dikkatlice okuyunuz)
📌 KATILIM SERTİFİKASI İÇİN : YouTube canlı Eğitimlere her gün katılarak yoklamada eksiksiz katılım sağlayan arkadaşlara verilecektir. Eğitim esnasındaki yoklamalara katılmayanlara katılım sertifikası gönderilmeyecektir.
📌 BAŞARI SERTİFİKASI İÇİN : Tüm eğitimlere YouTube canlı yayınında katılarak, etkinliğin sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılar için BAŞARI SERTİFİKASI gönderilecektir. Başarı notu %70 ve üzeri not alanlar başarılı sayılacaktır.

📌Etkinlik katılımı “Etkinlik kayıt formu” ile yapılacaktır.

📌Etkinlik anında katılım belgesi kontenjanı olduğundan gönderilecek form ile yoklama alınacaktır.

📌 Etkinlik sonunda Yapılacak çekilişle sürpriz hediyeler verilecektir🎁

📌Detaylar ayrıca “Kesin duyuru ve etkinlik tarihleri” gönderisinde belirtilecektir 👌🧑‍💻☺

2023 yılını bomba gibi bir etkinlikle kapatarak 2024’e yeni bir deneyimle başla.🧑‍💻🎉🎓

Etkinlik ve duyuruları kaçırmamak için : bit.ly/m/turksiberbirligi sayfasındaki iletişim kanallarına katılmayı unutma 📍🌐

#Türkiyeteknolojiyüzyılında #sibergüvenlik #etkinlikleri

ETKİNLİK KONUŞMACILARI & KONULARI :

Şeref SAĞIROĞLU – Siber Güvenlik’ te Kapasite ve Yetenek Oluşturma ✅11 Ocak 2024 saat 19:30

Afet Döneminde Sosyal Mühendislik Saldırıları ve Siber Dayanıklılık ✅

Siber Güvenlik’ te Sosyal Mühendislik ve Siber Güvenlik Stratejileri ✅

Av. Ceren KÜPELİ – Siber Güvenlik’ te Adli Boyut, Bilişim Hukuku, Siber Suçlar ✅

Alper BAŞARAN – Siber Güvenlik’ te CTF Platformları ve Çözümleri ✅ 20 Aralık 2023 saat 20:00

Onur OKTAY – Siber Güvenlik’ te Savunma, Tespit ve Müdahale Sistemleri  ✅

İbrahim BALOĞLU – Siber Olaylara Müdahale Eğitimi *07 Ocak 2024 Saat 20:00*

Okan Yıldız – Siber Güvenlikte Bulut Bilişim (Gönderildi) Geliyor ✅

Ahmet Birkan – Siber Güvenlik’te Fiziksel Hacking Cihazları

Alperen Uğurlu – Siber Güvenlik’te Otonom Sistem Hacking Geliyor ✅

ETKİNLİK KONUŞMACILARI

Sn.Prof.Dr. Şeref SAĞIROĞLU

Sn. Doç.Dr. Recep BENZER,

Sn. Dr. Erdal ÖZKAYA,

Sn. Av. Ceren KÜPELİ,

Sn. Alper BAŞARAN,

Sn. İbrahim BALOĞLU

Sn. Alperen UĞURLU,

Sn. Onur OKTAY,

Sn. Okan YILDIZ,

Türk Siber Birliği eğitmenleri

ve kendini bu alanda kanıtlamış bir çok değerli isim….

Etkinliğe ait YouTube yayın listesini aşağıda bulabilirsiniz.